Reviewcommissie vervolgt Club-speler

Victor Vazquez (Club Brugge)

15 september 2015 05:20 - De Reviewcommissie van de Belgische voetbalbond herbekeek maar liefst negen fases na de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Uiteindelijk werd er beslist om drie spelers te vervolgen op basis van televisiebeelden.

Victor Vazquez, Renaud Emond en Youri Tielemans moeten zich volgende week dinsdag verantwoorden voor de Geschillencommissie Betaald Voetbal. Dat meldt Het Nieuwsblad.

In de 2-1-nederlaag op Le Canonnier revancheerde Vazquez zich op Moeskroen-middenvelder David Hubert, nadat die de Spanjaard een stevige por had gegeven. Scheidsrechter Serge Gumienny bestrafte het incident met een gele kaart, maar dat vindt de Reviewcommissie dus niet streng genoeg.

In De Standaard denkt men dat Vazquez een schorsing riskeert omdat hij vijf minuten voor tijd op het been van Marko Pavlovski ging staan, een fase die niet als overtreding beschouwd werd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.