Ryan doet opvallende onthulling over Club

Mathew Ryan met Club-sjaal

25 september 2015 16:25 - Tegenwoordig is Mathew Ryan volop bezig aan zijn herstel van een knieletsel. Maar wanneer landskampioen AA Gent volgende maand afreist naar Valencia, staat hij weer tussen de palen. De gewezen publiekslieveling van Club vertelt over zijn mooie blauw-zwarte tijden en het gemis dat daarmee gepaard gaat.

“Toen ik naar de wedstrijd van Club tegen Manchester United keek, overviel mij een vreemd gevoel. Ik ga niet meer in dat stadion spelen, voor die mensen. Die vertrouwdheid in Brugge mis ik. In Jan Breydel stapte ik het veld op vol zelfvertrouwen, want ik wist dat het publiek me respecteerde. Uit die comfortzone ben ik nu weg”, opent Ryan in Fan!.

“Er blijven mij heel veel zaken uit België bij. Door vaak met Victor te gaan eten, heb ik bijvoorbeeld tapas leren kennen. Ik zal mijn vrienden missen, het team. It sucks dat ik na mijn transfer nog geen deftig afscheid heb kunnen nemen van de fans.”

“Ook al was ik er vorige zondag tegen Waasland-Beveren. Ik moest nog wat spullen ophalen en besloot mijn ex-ploegmaats te verrassen, maar er was niet veel tijd. Ik hoop dat de fans weten hoezeer ik hun dankbaarheid altijd apprecieerde. Echt waar!”

Ryan kijkt ook al reikhalzend uit naar de confrontatie met Gent. “Elk team dat niet Club Brugge is, bekijk ik als een tegenstander. En dat zal altijd zo blijven, zeker voor een rivaal als Gent. Daarom wil ik winnen. En eigenlijk ook omdat ze ons klopten in de titelrace. Dat knaagt nog steeds! Ik hoop dat Club het de komende twintig jaar beu wordt dat ze zo vaak kampioen spelen. En wie weet dat ik op het einde van mijn carrière nog terugkeer…”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.