Ryan verklapt geheim over hem en Vazquez

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

27 september 2015 05:19 - Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar de Spaanse topclub Valencia. Hij liet er vrijwel onmiddellijk een goede indruk na, maar staat momenteel wel aan de kant met een knieblessure. Tijd genoeg dus voor een leuke babbel.

Hoewel Ryan bekend staat als een modelprof, heeft hij zich tijdens zijn Brugse periode toch eens laten gaan. Dat onthult hij in Fan!. “Na een Europese kwalificatie maakten we het één keer misschien wat te bont”, opent de Australiër.

“Doorgaans gingen we na een Europese match iets eten in een tapasrestaurant in Brugge. Maar voor Victor Vazquez en mij liep het een beetje uit de hand. Crazy night”, gaat het sluitstuk verder.

“De volgende dag op training liepen we daar met bloeddoorlopen ogen, behoorlijk slecht. Sindsdien moesten we na een Europese wedstrijd altijd op hotel blijven slapen. Ik grapte altijd dat het de schuld was van Victor en mij.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.