Spelersratings Club Brugge in FIFA 16

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

07 september 2015 14:31 - Elke voetballiefhebber die graag eens een spelletje speelt, zit op het puntje van zijn stoel voor het langverwachte FIFA 16. Eind september lanceert EA Sports het populairste voetbalspel ter wereld. Toch konden wij nu al de spelersstatistieken van Club Brugge bemachtigen.

Hier zijn ze dan, onze blauw-zwarte spelers in een jasje van FIFA-spelersratings. We hebben deze prachtige exemplaren in ratingvolgorde geplaatst. Degene met de beste spelersstatistieken komt eerst. De ‘gouden’ spelers zijn volgens FIFA onze beste voetballers!

Lior Refaelov FIFA 16

Victor Vazquez FIFA 16

Hans Vanaken FIFA 16

Thomas Meunier FIFA 16

Bjorn Engels FIFA 16

Felipe Gedoz FIFA 16

Oscar Duarte FIFA 16

Ruud Vormer FIFA 16

Timmy Simons FIFA 16

Jelle Vossen FIFA 16

Brandon Mechele FIFA 16

Stefano Denswil FIFA 16

Laurens De Bock FIFA 16

Sinan Bolat FIFA 16

Abdoulay Diaby FIFA 16

Davy De fauw FIFA 16

Claudemir FIFA

Tuur Dierckx FIFA 16

Bernie Ibini FIFA 16

Dion Cools FIFA 16

Boli Bolingoli FIFA 16

Sander Coopman FIFA 16

Jean-Charles Castelletto FIFA 16

De trailer van FIFA 16:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.