Storm komt met opvallende onthulling over Club: “Dat zou ik liever niet doen”

Nikola Storm in actie

20 september 2015 03:48 - Nikola Storm werd afgelopen transferperiode door Club Brugge uitgeleend aan Zulte Waregem. De 20-jarige Maldegemnaar mocht van Francky Dury voor de tweede keer op rij starten en bedankte met een goede prestatie en een 2-3-overwinning op het veld van OHL.

Storm voelt zich goed in zijn vel bij Zulte Waregem. “Er is hier veel vooruitgang geboekt en met Dury verloopt alles heel vlot”, opent de vleugelaanvaller in het Nieuwsblad. “Hij is een beetje een vaderfiguur en dat heb ik wel nodig.”

“Soms wringt het wel dat Dierckx dit seizoen al veel kansen kreeg om zich te tonen, maar als vrienden gunnen we het elkaar. Vorig jaar speelde ik meer, maar dit seizoen haalt hij een hoger niveau.” Tegen Oud-Heverlee Leuven was Storm één van de smaakmakers bij Zulte. Bij het tweede doelpunt gaf hij een knappe assist en ook bij het derde doelpunt was hij betrokken.

Wie weet haalt Club hem in januari wel terug? “Goh, dat is toch een beetje dubbel”, geeft Storm toe. “Als je weer moet veranderen van ploeg… Ik zou liever bij Zulte Waregem het seizoen uitdoen.”

Bekijk de goede prestatie van Storm in de samenvatting: OHL – Zulte Waregem (vanaf 14’00”)

Mobiele bezoekers: gewoon op de afbeelding klikken

Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Tweets over de prestatie van Storm

 

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.