Thomas Meunier bedankt zijn fans

Thomas Meunier (Club Brugge)

13 september 2015 15:09 - Thomas Meunier, die enkele maanden buiten strijd was met een knieblessure, is helemaal terug. Zaterdag werd de Brugse verdediger 24 en dat vierde hij met zijn terugkeer in de basiself van Club.

Over onze verplaatsing naar Le Canonnier kunnen we weinig goeds vertellen, maar hét grote lichtpunt was ongetwijfeld de fenomenale eerste helft van Meunier.

De Luxemburger leefde zich helemaal uit en dribbelde bijwijlen de hele Moeskroen-defensie op een hoopje. In de tweede helft ging hij, samen met de rest van Club, wel ten onder. Al is dat bij hem begrijpelijk na maanden van afwezigheid.

Via zijn officiële Twitter-account bedankte Meunier op gepaste wijze zijn fans voor de felicitaties voor zijn verjaardag.

Bekijk de eerste helft van Meunier via de samenvatting van Moeskroen – Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.