Twee keer goed nieuws vanuit Brugse ziekenboeg

Michel Preud'homme duim omhoog

14 september 2015 08:07 - Michel Preud’homme kon dit seizoen nog niet beschikken over een fitte spelerskern. Integendeel, enkele weken geleden had Club Brugge nog een volledig elftal aan blessures. Gelukkig gaat het intussen wel de goede kant op met de blauw-zwarte lappenmand.

Zo traint Oscar Duarte vanaf maandag weer mee met de groep. De Costa Ricaanse verdediger keerde vorige week geblesseerd terug van een interland (last aan de knie). Wellicht is hij tegen Napoli al inzetbaar. Dat weet HLN.

Daarnaast hervat ook Felipe Gedoz de groepstrainingen deze week. “Binnen enkele dagen sta ik terug op het veld”, postte de Braziliaan opgetogen op zijn Instagram-account. Hij voegde ook een kort filmpje toe, waarin hij voor het eerst sinds lang terug met de bal traint.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.