Twee opstekers voor Club

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

11 september 2015 14:50 - Met maar liefst 11 nieuwe A-kern spelers en 8 uitgaande transfers was Club Brugge erg actief tijdens de afgelopen zomermercato. Toch vond blauw-zwart ook nog de tijd om de situatie rond twee huidige Club-spelers te verbeteren.

Vincent Mannaert heeft namelijk goed nieuws over Thomas Meunier en Felipe Gedoz. Tot dusver lagen de rechten van de 23-jarige verdediger gedeeltelijk bij zijn ex-club Excelsior Virton en zijn makelaarsbureau Star Factory.

“Dat probleem is nu van de baan”, vertelt onze algemeen manager aan Het Nieuwsblad. “We hebben de rechten van Star Factory (50 procent) overgenomen.”

En ook de optie op Gedoz werd gelicht. “We hadden tot nu toe 65 procent van zijn rechten in handen, maar intussen is hij voor de volle 100 procent eigendom van Club Brugge”, besluit Mannaert tevreden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.