Vanaken: “Dat heb ik nog niet”

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Hans Vanaken kreeg zondagavond een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. De spelmaker komt in HLN terug op zijn meer dan verdienstelijke wedstrijd.

Vanaken, die in de ploeg kwam voor Vazquez, lijkt zijn draai bij Club stilaan te vinden. De 23-jarige middenvelder pakte geregeld uit met een steekbal op maat en kan ermee leven dat hij niet altijd in de basis staat.

“Ik begin niet aan elke wedstrijd, maar dat is nu zo door het rotatiesysteem dat wij hanteren. Als je tussen de lijnen staat, moet je je tonen. Misschien moet ik nog iets meer een hogere status afdwingen, zodat ik nog meer ballen krijg.”

“Het is logisch dat Vazquez vaker de bal opeist én ook krijgt. Hij heeft de voorbije jaren bewezen dat hij een uitstekende spelmaker is. Die status heb ik hier nog niet.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.