Vanhaezebrouck: “Dat kan Club niet betalen”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

23 september 2015 07:01 - Nu AA Gent voor het eerst in zijn bestaan mocht proeven van de Champions League, maken de Buffalo’s volop werk van het opwaarderen van de contracten van zijn sterkhouders. Vanhaezebrouck deed daarover een opvallende uitspraak tegenover Club en Anderlecht.

Afgelopen week raakte al bekend dat Matz Sels zijn contract verlengd heeft tot 2019. Daarnaast zal Gent ook met Laurent Depoitre rond de tafel zitten voor een contractverlenging.

Volgens Vanhaezebrouck hoeven Club en Anderlecht er niet meer aan te denken om één van die spelers los te weken. “Een speler bij Gent weghalen is voor Club Brugge en Anderlecht onbetaalbaar geworden”, zegt de Gent-trainer aan HLN. “Het is goed dat het bestuur anticipeert. En het mag nu helemaal duidelijk zijn dat wij onze sterkhouders niet meer hoeven te verkopen.”

“Ik zie het niet snel nog gebeuren dat Gent een topschutter aan een concurrent verkoopt. Dat beseffen ze bij Club en Anderlecht intussen ook wel. Ze zullen soms nog wel eens zot doen en vijf miljoen euro betalen voor een speler uit de Belgische competitie, maar ik zie ze niet snel 7 of 8 miljoen euro neertellen”, aldus Vanhaezebrouck. Heeft hij gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.