Vazquez kent straf reviewcommissie

Victor Vazquez (Club Brugge)

22 september 2015 17:24 - In de 2-1-nederlaag op Le Canonnier revancheerde Vazquez zich op Moeskroen-middenvelder David Hubert, nadat die de Spanjaard een stevige por had gegeven. Scheidsrechter Gumienny toonde Vazquez een gele kaart, maar dat vond de Reviewcommissie niet streng genoeg. 

Zoals je eerder al kon lezen op BlauwZwartFans, werden Vazquez, Tielemans en Emond vorige week door de Reviewcommissie vervolgd. Intussen is hun straf bekend. Onze middenvelder werd het zwaarst gestraft.

Vazquez kreeg namelijk een schorsing van drie speeldagen, waarvan twee effectief. Hij is er niet bij vanaf 24 september en mist dus sowieso de verplaatsingen naar Lokeren en Gent. Mogelijk mag hij ook in de thuiswedstrijd tegen Oostende niet aantreden.

Bovendien kreeg Vazquez een boete van €1.200 opgelegd. Tielemans kijkt tegen een schorsing van twee speeldagen aan, waarvan één effectief. Emond werd tot slot vrijgesproken voor zijn drieste tackle in de wedstrijd tegen Lokeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.