Vazquez zet Preud’homme voor moeilijke keuze

Michel Preud'homme zorgen

29 september 2015 05:51 - Victor Vazquez had vorige week last van liesklachten. De 28-jarige Spanjaard trainde even individueel, maar is intussen aan de betere hand. Dat weet HLN. Dat betekent dat Michel Preud’homme mogelijk voor een moeilijke keuze staat.

Club Brugge recupereerde maandag Victor Vazquez op het trainingsveld. Als de middenvelder dinsdag en woensdag geen reactie ondervindt, kan hij donderdag spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Midtjylland.

Aangezien Vazquez komende zondag tegen AA Gent sowieso niet mag opdraven in de Ghelamco Arena wegens schorsing, is de kans dat hij dat donderdag wel doet reëel.

Brengt Preud’homme Vazquez in de ploeg ten koste van Vanaken? Bedenkt hij een plan waar beide heren deel van uitmaken? Of laat hij Vazquez gewoon op de bank? Antwoord binnen enkele dagen. Wat is volgens jou de beste keuze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.