Verheyen staalhard: “Hij speelt voor een halve”

Gert Verheyen (analist)

17 september 2015 20:01 - Club Brugge beleefde geen leuke eerste helft in Napoli. De Italiaanse flanken, met Dries Mertens op kop, rolden blauw-zwart in 45 minuten op. Verheyen analyseerde bij Sporza aan de rust waarom het fout liep.

“Voor mij begint het allemaal met de instelling. Je komt vroeg op achterstand en ik weet dat dat allemaal niet helpt, maar ze staan op het plein met de instelling: we gaan wel zien wat het wordt. Nee, dat is fout. Je moet zelf zien wat je kan afdwingen.”

“Als je Vazquez vergelijkt met Kums gisteren, dan is dat een hemelsbreed verschil. Kums speelde gisteren voor twee, Vazquez nog niet voor een halve. Hij is de verpersoonlijking van deze instelling van Club Brugge.”

“Sorry, zo speel je niet centraal op het middenveld. Daar moet gelopen en geknokt worden. Hij wandelt gewoon een beetje. Ik begrijp er helemaal niets van. Ik snap trouwens ook echt niet waarom Bolingoli een contractverlenging kreeg. Ik zie daar de kwaliteiten niet van.” Heeft hij gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.