VIDEO: Bacca bezorgt Milan de zege met twee treffers

Bacca bezorgt Milan de zege met twee treffers

Carlos Bacca heeft nog maar eens bewezen dat hij een neus heeft voor goals. De ex-spits van Club Brugge scoorde in de thuiswedstrijd tegen Palermo twee keer en bezorgde AC Milan zo 3 broodnodige punten. Bekijk de doelpunten.

AC Milan heeft na een teleurstellende seizoensstart de drie punten thuis weten te houden tegen Palermo. Na 20 minuten spelen tikte de Colombiaanse doelschutter zijn eerste van de avond tegen de touwen. De Spaanse commentator ging helemaal uit zijn dak en etaleerde zelfs zijn zangkunsten.

Een kwartier voor tijd bezorgde Bacca zijn nieuwe werkgever de drie punten met zijn tweede van de avond. Hij kopte de 3-2-eindstand knap voorbij Palermo-doelman Sorrentino.

En ohja, Bacca pakte ook nog uit met een heerlijke rabona. Jammer dat die er niet in ging, dat had een beter lot verdiend!


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.