VIDEO: Oulare geeft visitekaartje af bij Watford

Obbi Oulare applaudisseert

08 september 2015 13:52 - Obbi Oulare verkaste op de laatste dag van de Engelse transferperiode naar Premier League-promovendus Watford. Club Brugge passeerde langs de kassa en ontving maar liefst 8,2 miljoen euro en dwong een doorverkooppercentage tussen 10 en 20% af. Intussen liet de 19-jarige spits zich meteen opmerken op training.

Afgelopen weekend won Obbi met de nationale beloften de tweede kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2017 met 0-2 van Letland. De jonge Belg, die mocht invallen, miste een kwartier voor affluiten wel een dot van een kans.

Oulare maakte op zijn eerste training bij Watford wel meteen indruk met een kanonskogel zoals in de 7-1-overwinning tegen Standard. Watford postte de video van het schot zelfs op zijn officiële Twitter-account.

???? Een video die is geplaatst door Obbi Oularé.Jr (@obbioularejr) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.