Vormer: “Dat weten we”

Ruud Vormer interview

30 september 2015 16:27 - Donderdagavond is Jan Breydel het decor voor de Europa League-confrontatie tussen Club Brugge en FC Midtjylland. Het belooft geen gemakkelijke klus te worden tegen de landskampioen en huidige leider in Denemarken. Dat beseffen ook Michel Preud’homme en Ruud Vormer.

“Midtjylland is een goede tegenstander die heel compact speelt”, vertelt Vormer. “Maar thuis moeten we gewoon proberen te winnen.” De Denen worden ook wel eens FC Statistiek genoemd, omdat ze zoveel doelpunten scoren uit stilstaande fases.

“Dat weten we”, reageert de Nederlander. “We hebben extra getraind op corners en vrije trappen.” Preud’homme staat zijn middenvelder daarin bij. “Ze gooien de bal heel snel in de zestien, dus daar moeten we mee opletten. We zullen veel moeten bewegen om kansen te creëren.”

Preud’homme en Vormer spreken de pers toe in aanloop naar de wedstrijd tegen Midtjylland

#CLUMID / Persconferentie from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.