Vossen: “Dan ben ik het gevaarlijkst”

Jelle Vossen lacht (Club Brugge - Kortrijk)

28 september 2015 04:58 - Jelle Vossen scoorde zondag voor de derde match op rij en lijkt zo de Brugse spits te worden waar Club al jaren naar op zoek is. “Ik ben vooral blij dat mijn goal drie punten oplevert”, klinkt het bij de 26-jarige aanvaller.

Na de 4-0 tegen Waasland-Beveren, de 0-3 tegen Patro Eisden Maasmechelen en de 0-1 op Lokeren, wordt Vossen helemaal in de armen gesloten door de Club-fans. En dat als ex-Genk-boegbeeld, het is niet elke aanvaller gegeven. “Ik denk dat fans altijd blij zijn als je drie keer scoort in drie matchen”, opent Vossen in HLN.

“Of ik nu vertrokken ben? Goh, natuurlijk probeer ik de ploeg te helpen door doelpunten te maken. Nu lukt dat vlot, maar er zullen ook periodes zijn waarin het minder zal lukken. Ik blijf daar het liefst rustig onder.”

“Ik weet van mezelf dat ik het meest efficiënt ben als mijn hoofd zo vrij mogelijk is en als ik op intuïtie kan voetballen. Dat kan alleen maar als je je goed voelt en vertrouwen hebt. Ik ben het gevaarlijkst als ik niet te veel nadenk.”

De Limburger is overigens ook tevreden met zijn spitsbroeder Pereira. “Ik vond het samenspel met Leandro bij momenten goed. Je ziet natuurlijk dat er nog automatismen moeten bijkomen. Maar dat is normaal. Het is nog maar de tweede match dat we samen aan de aftrap stonden. Dat komt wel goed.”

Tot slot deinst Vossen er ook niet voor terug om mee te verdedigen. “Ik hou ervan om verdedigers onder druk te zetten. Als dat balbezit oplevert en de ploeg extra schwung geeft, wil ik daar graag wat extra meters voor afleggen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.