Vossen: “Dat was onze fout”

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

12 september 2015 19:07 - Jelle Vossen had zich zijn debuut bij Club Brugge wellicht anders voorgesteld. De 26-jarige spits van blauw-zwart kon niet scoren en verloor tot overmaat van ramp meteen bij rode lantaarn Moeskroen.

“We waren goed begonnen aan de wedstrijd, maar hebben het tempo daarna te veel laten zakken. Dat was onze grootste fout”, vertelt Vossen aan Sporza. “Moeskroen kon daardoor gelijkmaken en zelfs nog winnen. Dat voelt uiteraard heel zuur aan.”

Toch wilde de kersverse spits van Club niet van onderschatting weten. “We begonnen juist heel goed aan de wedstrijd, maar daarna speelden we alsof het gemakkelijk zou worden. Dat was fout!”

“We gingen nochtans op zoek naar dat tweede doelpunt, maar dat kwam er niet. Integendeel: we kregen het deksel nog op de neus.” Wat ging er volgens jou fout?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.