Vossen zwijgt niet langer: “Hoeveel spelers kunnen dat zeggen?”

Jelle Vossen viert

16 september 2015 04:07 - Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, zal het wel de transfer van Jelle Vossen naar Club zijn. In HLN reageert de spits voor het eerst op alle haat die hij van de Genk-fans te verduren krijgt.

“Ik snap dat de Genk-fans heel verrast waren, maar dat was ik zelf ook. Hun ontgoocheling toont aan dat ik in hun ogen belangrijk ben geweest en daar ben ik wel trots op.”

Dat hem verweten wordt dat hij geen clubliefde kent, snapt de aanvaller niet. “Ik geen clubliefde? Hoeveel spelers kunnen zeggen dat ze 14 jaar voor dezelfde club uitgekomen zijn?”

“De reacties waren hard en agressief, maar dat zijn mensen die niet het hele verhaal kennen. Ik heb nog altijd respect voor de Genk-fans, maar ik hoop dat ze begrijpen dat ik deze keuze moest maken.” In februari 2016 speelt Vossen voor het eerst in zijn carrière tégen Genk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.