Vreven heeft een plan: “Zo gaan we Brugge bekampen”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

20 september 2015 03:23 - Zondagavond ontvangt Club Brugge het Waasland-Beveren van Stijn Vreven, uitgerekend dé ploeg die in het seizoensbegin gekenmerkt wordt door een uitstekende mentaliteit. Maar ook de Waaslanders hebben iets goed te maken na een 1-5-pandoering op eigen veld tegen Oostende.

“Club Brugge zit nu in een moeilijke periode, dat zie je aan alles”, opent Stijn Vreven bij Stadion. “Maar een gewond dier is heel gevaarlijk, ze willen iets rechtzetten en ze spelen thuis. Wij moeten sowieso wel veel respect hebben voor Club Brugge. Het blijft een topelftal en een topclub.”

“Maar we gaan wel niet met angst naar daar. We moeten ervoor zorgen dat hun geloof niet binnen de eerste tien minuten terugkomt. Wij zullen heel stevig en vanuit een goede organisatie moeten spelen. We gaan heel fel de duels opzoeken, want Club heeft toch wel een zware wedstrijd in de benen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.