Watford maakt kennis met fysiek van Oulare

Watford maakt kennis met fysiek van Oulare

11 september 2015 01:12 - Op de laatste dag van de Engelse transferperiode verkaste Obbi Oulare van Club Brugge naar Premier League-promovendus Watford. Op die manier hoopt trainer Flores meer mogelijkheden te krijgen in zijn aanvallende compartiment, maar volgens Engelse bronnen is dat nog niet voor meteen…

De kans dat Obbi Oulare zaterdag tussen de lijnen staat op verplaatsing bij Swansea is heel klein. De 19-jarige aanvaller, die tegen Standard nog vervangen moest worden door een blessure, is nog altijd niet helemaal fit.

“De fysieke paraatheid van Oulare is op dit moment twijfelachtig. We gaan er nog over nadenken of hij klaar is om dit weekend al te spelen”, aldus de coach van The Hornets.

De transfer van Oulare naar Engeland lokte al heel wat verbijsterde reacties uit bij de fans van Watford. Ze begrijpen niet goed waarom hun club een speler haalt die in zijn laatste 8 wedstrijden bij Club Brugge geen enkele keer de 90 minuten kon volmaken.

Oulare maakte op zijn eerste training wel meteen indruk

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.