Wijnants: “Geen man overboord voor Club”

Stef Wijnants (analist)

14 september 2015 17:51 - De 2-1-nederlaag op Le Canonnier was niet alleen voor de Club-supporters een verrassing. Ook analist Stef Wijnants heeft geen échte verklaring voor het verlies, maar hij ziet het wel allemaal goedkomen.

“Club heeft natuurlijk veel geblesseerde spelers, maar dat zou het gemakkelijk moeten kunnen opvangen”, opent Wijnants bij Sporza. “Ik heb het idee dat Club te vermoeid oogt. Dat zal zeker het gevolg zijn van het zware seizoen van vorig jaar.”

“Ik begrijp wel dat Club snelle en vaardige spelers zoals Izquierdo, Gedoz en Refaelov mist, maar ook zonder hen moet je op een resultaat kunnen spelen in Moeskroen. Ondanks dat Club 10 op 21 heeft en dus gebuisd is, is er wel geen man overboord. De concurrentie laat ook veel punten liggen.”

De mentaliteit moet volgens de analist wel beter. “Preud’homme gebruikte het woord ‘schande’. En dat ging wel degelijk over zijn eigen ploeg. Hij zocht niet naar excuses. En blijkbaar hebben Mannaert en Verhaeghe de spelersgroep toegesproken. Dat zal niet voor een koffieklets geweest zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.