‘Als hij de training doorstaat, haalt hij Anderlecht’

Victor Vazquez (Club Brugge)

24 oktober 2015 05:05 - Club Brugge gaat zondagnamiddag op bezoek bij de aartsrivaal uit Brussel en hoopt zoveel mogelijk sterkhouders aan de aftrap te kunnen brengen. Op één van hen kan Michel Preud’homme alleen rekenen als hij de training van zaterdag tot een goed einde brengt.

Het beste nieuws met het oog op de wedstrijd in het Astridpark is ongetwijfeld dat Felipe Gedoz fit geraakt. Of ook zijn maatje Victor Vazquez Anderlecht haalt, is minder duidelijk. De middenvelder ondervindt nog steeds hinder van de contractuur die hij tegen Oostende opliep.

De Spaanse draaischijf moet om te beginnen de training van zaterdag goed doorstaan. Pas daarna kan worden ingeschat of hij eventueel aan de aftrap kan komen. Dat weet HLN. Zaterdag na de training maakt Michel Preud’homme zijn selectie bekend voor de wedstrijd op Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.