Bart Verhaeghe vanavond op televisie

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

26 oktober 2015 06:29 - Voorzitter van Club Brugge, eigenaar van de grootste triatlonploeg ter wereld (BMC-Etixx Pro Triathlon Team) en de bezieler van Uplace. Dat Bart Verhaeghe een duizendpoot is, zal u wellicht niet ontgaan zijn. Maandagavond geeft hij zelfs het beste van zichzelf in De Slimste Mens Ter Wereld.

Het belooft wel geen gemakkelijke uitdaging voor de Brugse voorzitter te worden. Kobe Ilsen zit maandag al voor de 7de keer in het bekende quizprogramma.

Daarnaast is Danira Boukhriss Terkessidis een meer dan te duchten tegenstander. Zij won haar twee eerste afleveringen met sprekend gemak en lijkt nu al een kandidate voor de finaleweken.

Hopelijk zijn de vragen van Erik Van Looy onze voorzitter gunstig gestemd en kan hij morgen nog eens terugkeren in De Slimste Mens ter Wereld. Wij duimen alvast. Go go go Bartje!

Bart Verhaeghe Slimste Mens ter Wereld

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.