Bekijk de persconferentie na Gent – Club

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

04 oktober 2015 20:12 - Club Brugge beleefde geen leuke zondagnamiddag in de Ghelamco Arena. Trainers Hein Vanhaezebrouck en Michel Preud’homme stonden de pers te woord na de 4-1-overwinning van de Buffalo’s.

“Ik ben tevreden over de eerste helft”, vertelt Preud’homme. “Maar als Depoitre, met zijn rug naar de goal, twee spelers van ons in de zestien kan uitschakelen, dan heb je wel echt een probleem”, aldus onze trainer. “Na de 2-0 zijn we uit positie gaan lopen en dan kom je in de problemen, zoals gebeurd is.”

Persconferentie AA Gent – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.