Boskamp tempert Meunier: “Dat kan veel beter”

Johan Boskamp (analist)

11 oktober 2015 05:28 - Thomas Meunier speelde zaterdagavond een goede wedstrijd met de Rode Duivels in Andorra. Toch vindt Johan Boskamp dat de de rechtsback van Club Brugge niet naast zijn schoenen moet gaan lopen.

“Dat Meunier wil vertrekken, is geen verrassing meer. Dat zegt hij al een hele tijd. Voor Club Brugge is dit wel een waardeloos moment, want het draait daar voor geen meter. Als het goed gaat, zullen spelers niet weg willen. Het is altijd hetzelfde”, foetert Boskamp in HBVL.

“Meunier is iemand die wel de kwaliteiten heeft voor een buitenlandse competitie. Aanvallend is hij sterk, maar verdedigend en positioneel kan het veel beter. Met zijn loopvermogen en speelstijl past hij het best in Duitsland”, gaat de Nederlander verder.

“Ik denk dan niet aan Bayern München, maar aan een ploeg in de subtop. Ik ben dus niet akkoord met de stelling dat Meunier de volgende Belg is bij een Europese topclub”, besluit Boskamp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.