Boskamp ziet verklaring voor winst: “Dat was echt leuk van Club Brugge”

Johan Boskamp (analist)

19 oktober 2015 02:20 - Club Brugge was in de Zeeslag om Vlaanderen te sterk voor KV Oostende en had dat vooral te danken aan een uitstekende eerste helft. Dat zag ook Johan Boskamp.

“De eerste helft was echt klasse van Club”, begint Boskamp zijn analyse in Stadion. “Vazquez ging druk zetten bij balverlies, snel de bal nemen voor een inworp,… Dat heb ik nog nooit gezien van hem. Oostende werd gewoon ingesloten. De hele tijd die druk, zelfs op de helft van de tegenstander, dat was echt leuk van Club Brugge.”

De Nederlandse analist zag ook een verklaring voor de wederopstanding van de Spaanse draaischijf bij blauw-zwart. “De afstanden die Vazquez moest lopen waren veel kleiner dan normaal. En dan kan je veel makkelijker druk gaan zetten en komt hij veel meer tot zijn recht. Op deze manier heb ik Club dit jaar nog niet zien voetballen”, besluit Boskamp.

Bekijk de analyse van Boskamp (mobiele bezoekers: klik op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.