Brugse fans zijn kritisch voor Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

25 oktober 2015 20:00 - Thomas Meunier liet in het Astridpark geen al te beste indruk na. De rechtsback van Club ging zowel bij het tweede als derde tegendoelpunt niet vrijuit. Dat zagen ook de Brugse fans.

Meunier pakte de voorbije weken uit met de ene na de andere opvallende uitspraak. Zo zei hij onder meer dat er weinig Club-spelers het ooit tot de top van de Premier League zullen schoppen en dat hij ‘morgen’ zou vertrekken als hij de kans krijgt.

Tegen Anderlecht had Meunier opnieuw boter op het hoofd. In zijn interview achteraf, vond de 24-jarige verdediger niet dat hem veel te verwijten viel.

Meunier: “Daar kon ik niet veel aan doen”

“De eerste helft was fifty-fifty, maar het is ongelooflijk hoe makkelijk wij kansen weggeven in de verdediging. We kwamen er na de 3-0 pas terug door, maar toen was het al te laat.”

“Of ik schuldig ben aan het derde doelpunt? Er was een middenvelder die overlapte bij dat doelpunt van Praet, dus ik moest een keuze maken. Ik denk niet dat ik veel kon doen aan dat tegendoelpunt”, besluit Meunier bij PlaySports.

Dat alles tot ergernis van trainer Preud’homme en heel wat Brugse fans. Een klein overzichtje:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.