Brusselmans voorspelt Anderlecht – Club Brugge

Herman Brusselmans (analist)

23 oktober 2015 06:14 - Dat Herman Brusselmans een man met een mening is, weten we intussen allemaal. Ook deze week pakt de 58-jarige schrijver uit met een opvallende column in Het Laatste Nieuws.

“We moeten ons in de Champions League niet schamen, want Gent speelde fantastisch tegen Valencia. Maar alwéér verloren we de match. De hoop lag dus bij onze teams die aantraden in de Europa League. Maar ik zeg het vaak en ik blijf het zeggen: de Europa League is voor losers, en werkelijk niemand ligt er wakker van. Geef ons dan maar, in arren moede, onze vaderlandse competitie.”

“Dit weekend staan er twee topwedstrijden op het programma: Anderlecht tegen Brugge en Gent tegen Oostende. Vele van m’n tienduizenden fans zullen vragen: ‘Meneer Brusselmans, wat is uw voorafgaande analyse betreffende deze twee veelbelovende partijen’?”

“Nou, Anderlecht en Brugge zullen er een gelijkspelletje van maken, omdat beide elftallen weliswaar bezig zijn om zich uit het drijfzand te verheffen, maar ze zijn allebei nog zo angstig en vol twijfel dat ze het niet zullen aandurven om de tegenstander vol verve te verpletteren. En in de andere wedstrijd zal Gent KV Oostende verslaan met zoiets als vier of vijf nul.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.