Bruzzese: “Niet iedereen gelooft in mij”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

21 oktober 2015 05:47 - Sébastien Bruzzese lijkt op zijn 26ste eindelijk boven water te komen als numero uno. En dat bij een topclub. “Het voelt alleszins beter dan in de schaduw te blijven als nummer twee”, vertelt de Luikenaar opgelucht.

“Ik vind dat de druk onderschat wordt door de buitenwereld. Er is het beeld van de overbetaalde profvoetballer die een gemakkelijk leventje leidt, maar de druk is wel degelijk reëel”, verklaart Bruzzese in HLN Sport Plus.

Het Brugse sluitstuk is door familiale omstandigheden in het verleden nogal introvert geworden. “Maar eens op het veld kan ik alles loslaten. Al voel ik dat ik op dit moment nog niet volledig bevrijd speel. Ik houd me nog wat in. Als ik voel dat echt iedereen achter me staat, zal ik me voluit kunnen geven als doelman. Ik hoop dat op termijn iedereen in mij gelooft. Dan kan ik alleen nog maar beter worden.”

Als Bruzzese de vraag voorgeschoteld krijgt of niet iedereen in hem gelooft, antwoordt hij aarzelend. “Niet honderd procent, neen. Tegen Lokeren had ik het wel even. Die twintig laatste minuten na mijn goeie redding: daar heb je de échte Sébastien Bruzzese aan het werk gezien. Eens ik een belangrijke save kan doen en ik voel dat ik de ploeg iets kan bijbrengen, komt het beste in mij naar boven. Dan ga ik zelfs richtlijnen geven en het team sturen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.