Bruzzese reageert op Brugse supportersprotesten

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

06 oktober 2015 08:25 - De tiende nederlaag in achttien wedstrijden was voor heel wat Club-fans de druppel die de emmer deed overlopen. 4-1. En dat in de slag om Vlaanderen. Voor Bruzzese was het alvast niet de eerste keer dat er boze supporters hem stonden op te wachten.

“Ik heb het bij AA Gent al eens meegemaakt”, vertelt de doelman aan HLN. “Toen we in het seizoen onder Francky Dury tweede eindigden na de reguliere competitie, maar daarna in de play-offs bijna letterlijk alle matchen verloren.”

“Ik speelde toen wel niet, dus in die zin voel ik me nu toch veel meer betrokken. Het is best intimiderend, zeker als er ook nog eens Bengaals vuur aangestoken wordt. Maar dat is net hoe je het als speler niet mag interpreteren.”

“Je mag geen schrik krijgen, maar je moet het interpreteren als een boodschap dat de supporters als één blok achter de ploeg staan. Ik ben er ook van overtuigd dat zo’n actie bij sommige spelers voor een déclic kan zorgen. De fans hebben trouwens het recht om zoiets te doen. Ik zie het persoonlijk als een hulpmiddel”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.