Castillo: “Ik ben hier gelukkig”

Nicolas Castillo viert

11 oktober 2015 18:56 - In de zomermaanden werd het al snel duidelijk dat Nicolas Castillo niet in de plannen van Michel Preud’homme paste. Uiteindelijk belandde de Chileen op uitleenbasis bij het Italiaanse Frosinone Calcio, waar hij het naar eigen zeggen naar zijn zin heeft.

“Het is de eerste keer dat Frosinone op het hoogste niveau speelt (Serie A, nvdr) en de mensen zijn daar heel blij mee. Of we nu winnen, gelijkspelen of verliezen… Het is gewoon een genot om te spelen tegen ploegen als Juventus en Roma”, vertelt Castillo op de website van CDU Católica (zijn ex-club).

Een enigszins verrassende uitspraak, aangezien de Club-huurling nu al te licht bevonden wordt bij zijn nieuwe werkgever. Maar Castillo lijkt zich daar momenteel weinig zorgen over te maken.

“Ik heb één keer aan de aftrap gestaan (in het 1-1-gelijkspel tegen Juventus, nvdr) en ben vijf minuten ingevallen tegen Lazio Roma. Maar ik ben hier nog maar een maand. Ik ben heel gelukkig en hoop dat ik me op dit niveau kan bewijzen.” Zal het hem lukken?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.