Ceulemans: “Daar moet Preud’homme mee stoppen”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

16 oktober 2015 07:23 - Michel Preud’homme heeft momenteel heel wat zorgen aan zijn hoofd als coach van Club Brugge. Jan Ceulemans, die zelf ook nog als trainer aan de slag was bij blauw-zwart, geeft de Luikenaar raad.

“Ik zou stoppen met wisselen van ploeg”, vertelt Ceulemans. “Roteren is prima als je goed voetbalt. Dan kan je er twee, drie spelers uithalen zonder kwaliteitsverlies. Die anderen trekken de ‘nieuwkomers’ dan omhoog. Zoals bij Club vorig seizoen.”

“Maar als het niet loopt, dan moet je een serieuze evaluatie maken en zeggen: ‘Dit zijn mijn titularissen en die geef ik nu vier, vijf matchen het vertrouwen.’ Eenmaal de trein weer vertrokken is, kan je wat meer wisselen.”

“En met Vanaken moet je ook naar duidelijkheid. Zet die op z’n beste positie, als nummer tien, en geef hem vijf matchen na elkaar de kans. Dan geef je hem vertrouwen”, besluit Ceulemans in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.