Club-fans brengen spelersbus tot stilstand

 Club-fans fuck you
De met 4-1-verloren slag om Vlaanderen doet pijn bij iedereen met een blauw-zwart hart. Voor een groep Club-fans werd het allemaal te veel. Zij zorgden er zelfs voor dat de spelersbus tot stilstand gebracht moest worden.


Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat de Club-supporters protesteerden na de wedstrijd in de Ghelamco Arena. De blauw-zwarte aanhang zocht na de wedstrijd het stadion terug op en moest door politie en stewards tegengehouden worden.

04 oktober 2015 19:24 - De Brugse fans weigerden om weg te gaan en eisten uitleg van spelers en bestuur. Vincent Mannaert verscheen, samen met Vossen en Vormer, op het appèl. “Tegen de supporters kan ik alleen maar zeggen dat ik hun reactie begrijp”, vertelt de algemeen manager aan Sporza.

“Ik heb gezien wat ik verwachtte te zien. Deze supporters zijn heel betrokken bij de club, ze zouden een arm of een been geven voor de club. Als je twee keer verliest op zo korte tijd, is deze reactie te verwachten. We zijn er nog niet in geslaagd een reeks neer te zetten dit seizoen. Dat wisselende niveau is ons grootste probleem. Ook vandaag weer.”

Mannaert: “Ligt niet aan de kwaliteit”

“Moest ik het idee hebben dat we te weinig kwaliteit in de groep hebben, dan zou ik me grotere zorgen maken. Ik ben er echter van overtuigd dat we genoeg kwaliteit hebben en een trainer die al voor hetere vuren heeft gestaan.”

Een select groepje fans nam echter geen genoegen met de boodschap van Mannaert. Ze vonden het een verkeerd signaal dat ze kapitein Timmy Simons en trainer Michel Preud’homme niet te spreken kregen. Daarom achtervolgden ze de spelersbus en dwongen spelers en trainer ter hoogte van Loppem even uit te stappen.

Later op de avond werd de spelersbus ook in Brugge belaagd en ging Preud’homme in discussie met enkele fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.