Club-fans zetten Vandeweghe in zijn hemd

Club-fans vlaggen

06 oktober 2015 18:40 - Hans Vandeweghe, columnist bij De Morgen, geeft elke maandag zijn ongezouten mening op de sport van het afgelopen weekend. Deze keer had hij het gemunt op de ‘randdebielen’ van Club Brugge. Iets wat bij de blauw-zwarte aanhang in het verkeerde keelgat schoot. De reactie is dan ook subliem.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen op welke manier Vandeweghe naar de Club-supporters uithaalde. Intussen hebben diezelfde Club-fans gereageerd. Lees en geniet.

Mocht je de reactie op de column van Vandeweghe niet te zien krijgen, dan kan je hier terecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.