Club-fans zorgen voor ferme rookwolk tijdens beloftenclash met Anderlecht

Passionele Club-fans

27 oktober 2015 05:40 - Maandagavond stond ook voor de beloften de topper tegen Anderlecht op het programma. De wedstrijd op Schiervelde kon niet op het voorziene aanvangsuur beginnen door afgestoken vuurwerk van de Club-fans.

Bij Club waren Bolat en De Smul de meest bekende namen in de basiself. Daarnaast mochten Boudadi, Nuyts, Renson, Soenens, Van Landschoot, Ito, Vlietinck, Fonkeu en Touba aan de wedstrijd beginnen. Bij Anderlecht stonden onder meer Roef, Nuytinck, Kawaya en Heylen tussen de lijnen.

De Brugse fans maakten heel wat sfeer, maar dat mocht niet baten. Het zorgde alleen voor de nodige vertraging. Club verloor uiteindelijk met 2-3 van de aartsrivaal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.