Club-huurling wordt nu al te licht bevonden

Nicolas Castillo (Club Brugge)

08 oktober 2015 23:12 - Eind januari 2014 streek Nicolas Castillo neer in Jan Breydel. De Chileense spits kon het Brugse bestuur echter nooit overtuigen en werd een jaar later uitgeleend aan FSV Mainz 05. Dit seizoen trok hij richting Italië, maar ook daar loopt het erg moeilijk.

Castillo mag dit seizoen zijn geluk beproeven bij Frosinone Calcio, een promovendus in de Serie A. Maar ook de Italianen zijn niet wild van de aanvaller van Club Brugge.

De spits stond nog maar één keer in de basis, zij het in een 1-1-gelijkspel tegen Juventus, en verzamelde in totaal nog maar 89 speelminuten in 7 wedstrijden (één basisplaats en één invalbeurt).

Bovendien zit Castillo helemaal alleen in Italië. Zijn hoogzwangere vrouw bleef achter in Chili. Volgens Italiaanse bronnen is Frosinone Calcio al volop op zoek naar een vervanger. In januari zouden ze Sergio Floccari willen halen. De 33-jarige spits komt momenteel uit voor Sassuolo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.