Club-jonkies pakken eerste punt op WK in Chili

Club-jonkies pakken eerste punt op WK in Chili

18 oktober 2015 23:01 - De jonge Rode Duivels, geboren in 1998 (U17), zijn zondagavond begonnen aan hun WK in Chili. Mali, de eerste tegenstander in Groep D, was heel wat beter dan de Belgen, maar Club-doelman Jens Teunckens hield zijn netten schoon.

Maar liefst 4 blauw-zwarte spelers behoren tot de Belgische selectie. Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger), Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) en Terry Osei-Berkoe (aanvaller). Meer informatie over deze spelers vind je onderaan.

België had ongeveer even vaak de bal, maar Mali was veruit de gevaarlijkste ploeg. Al hadden de Afrikanen ook pech, toen ze onterecht een doelpunt afgekeurd zagen worden.

Teunckens en Van Vaerenbergh begonnen aan de wedstrijd. In de tweede helft mochten ook Osei-Berkoe (46′) en Lemoine (83′) opdraven. Na 90 minuten stond de brilscore nog steeds op het bord. En daar mogen de Belgen vooral de zwak afwerkende Malinezen dankbaar voor zijn.

Bekijk de samenvatting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.