Club-jonkies verliezen tegen Ecuador, maar mogen toch juichen

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

26 oktober 2015 05:35 - De jonge Rode Duivels hebben hun derde wedstrijd op het WK in Chili met 2-0 verloren van Ecuador. Toch hebben de nationale U17 reden tot juichen.

Tegen Ecuador stonden er 2 Club-jonkies in de basis: Jens Teunckens (doelman) en Laurent Lemoine (verdediger). Beide spelers maakten de 90 minuten vol in de Belgische nederlaag. Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) en Terry Osei-Berkoe (aanvaller) mochten invallen.

Ondanks het feit dat de derde WK-wedstrijd met 2-0 verloren werd, mogen de jonge Duivels toch naar de achtste finales als één van de vier beste derdes. Proficiat Teunckens, Lemoine, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe en nog veel succes in het verdere verloop van het toernooi!

Bekijk de samenvatting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.