Club-jonkies winnen van Honduras

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

22 oktober 2015 14:04 - De jonge Rode Duivels, geboren in 1998 (U17), speelden woensdagavond hun tweede wedstrijd op het WK in Chili. Honduras werd, onder impuls van drie Club-spelers, met 2-1 opzijgezet. 

Tegen Honduras stonden er 3 Club-jonkies in de basis. Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) maakten de 90 minuten vol in de Belgische overwinning. Osei-Berkoe (aanvaller), de vierde Bruggeling, bleef op de bank.

België was veruit de beste ploeg en kwam verdiend op voorsprong via Jorn Vancamp (Anderlecht). Net voorbij de rust moest Teunckens zich na een onhoudbare bal een eerste keer gewonnen geven dit toernooi. Uiteindelijk was het Dante Rigo (PSV) die de de 2-1-eindstand op het bord schoot. 

Van Vaerenbergh scoorde eveneens, maar hij zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Door deze overwinning tellen de jonge Duivels 4 punten en staan ze samen met Mali aan kop van groep D. Op de eerste speeldag eindigde de confrontatie tussen België en Mali in een scoreloos gelijkspel.

Bekijk de samenvatting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.