Club laat oog vallen op JPL-smaakmaker

Vincent Mannaert (Club Brugge)

31 oktober 2015 15:31 - We zijn nog maar dertien speeldagen aan de gang, maar Club Brugge maakt nu al volop werk van gesprekken met eventuele nieuwkomers voor in de wintertransferperiode. 

Zo zou Club interesse hebben in Junior Edmilson. De 21-jarige middenvelder van STVV is één van de revelaties van het seizoensbegin en zorgde op de openingsspeeldag met een magistraal afstandsschot voor de 2-1-overwinning tegen blauw-zwart.

Maar volgens Karim Rafiki, de makelaar van het blond geverfde dribbelwonder, zijn er erg veel kapers op de kust. “Iedere Belgische topclub wil Junior. Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en ook Standard. Ik ken Yannick Ferrera heel goed en we hebben het al over Junior gehad”, klinkt het in La Capitale.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.