Club opnieuw onderuit in Europa

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

03 oktober 2015 16:31 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de Europese kater die ze in Napoli opliepen door te spoelen. Integendeel zelfs, Preud’homme en de zijnen gingen op eigen veld onderuit tegen een stug Midtjylland.

Club slaagde er in de eerste helft niet in om de Deense defensie uit verband te spelen. Er werd blauw-zwart wel een duidelijke strafschop ontnomen, toen doelman Andersen Pereira tegen de vlakte duwde.

De tweede helft had weinig beterschap in petto. Sisto kon ongehinderd op doel trappen. Zijn schot week ongelukkig af op Mechele en liet Bruzzese kansloos: 0-1.

En het ging van kwaad naar erger. Invaller Onuachu kon helemaal ongedekt de 0-2 tegen de touwen koppen en even later kon Novak zelfs de 0-3, opnieuw uit stilstaande fase, voorbij Bruzzese tikken.

Meunier gaf de Bruggelingen nog even hoop na een prachtig doelpunt met buitenkantje rechts, maar de Brugse goal kwam te laat. Zo bleef het 1-3 en krijgt de hoop om Europees te overwinteren een serieuze knauw.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.