Club opnieuw onderuit in het Astridpark

Michel Preud'homme schreeuwt

25 oktober 2015 17:19 - Club Brugge heeft opnieuw niet kunnen winnen in het Astridpark. Een zwak eerste kwartier in zowel de eerste als tweede helft bleken fataal voor blauw-zwart.

Anderlecht begon gretig aan de wedstrijd en zag dat al na 12 minuten beloond worden met een vroege voorsprong. Obradović vond Okaka, die het leer voorbij Bruzzese devieerde.

Daarna zakte het tempo bij de thuisploeg en kwam Club beter in de wedstrijd. De Bock zag zijn vrijschop gekeerd worden door de voeten van Proto. Even later gingen ook Dierckx en Vazquez hun kans, maar hun poging miste precisie.

In de tweede helft kopte Ezekiel paars-wit al snel op 2-0. En tien minuten later schoot Praet, zij het via Bruzzese, de voor de thuisploeg geruststellende 3-0 tegen de netten.

Invaller Diaby zorgde nog voor een sprankeltje hoop met de 3-1, maar dat mocht niet baten. Zo neemt Anderlecht de koppositie en blijft Club zesde. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu 6 punten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.