Club-supporters protesteren

Club-supporters protesteren

04 oktober 2015 17:01 - Club Brugge verloor zondagnamiddag met pijnlijke 4-1-cijfers in de Ghelamco Arena. De zoveelste teleurstelling dit seizoen voor de meegereisde supporters, die na de wedstrijd reageerden.

De blauw-zwarte fans die Club altijd en overal steunen, gingen dit seizoen al meermaals met een slecht gevoel naar huis. De cijfers spreken dan ook voor zich: 2-1 in Sint-Truiden, 2-1 in Panathinaikos, 2-0 in Zulte Waregem, 2-1 in Moeskroen, 5-0 in Napoli en nu zelfs 4-1 in Gent.

Die laatste uitslag, uitgerekend in de slag om Vlaanderen, bleek voor heel wat Club-supporters de druppel. Ze verlieten hun vak en zochten de stewards in de Ghelamco Arena op met allerlei protestgezangen.

De fans eisten uitleg van spelers en bestuur en wilden het stadion niet verlaten. Michel Preud’homme stuurde zijn kat, maar Vincent Mannaert, Ruud Vormer en Jelle Vossen namen wel hun verantwoordelijkheid. Zij probeerden de kalmte te bewaren. Bekijk de reactie van Mannaert.

Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Tweets over de Brugse supportersopstand

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.