Club wil het zekere voor het onzekere nemen met Engels

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

28 oktober 2015 06:27 - Bjorn Engels kon maandag voor het eerst dit seizoen een gedeelte van de groepstraining afwerken. Toch wil Club allesbehalve overhaast te werk gaan bij de terugkeer van de centrale verdediger.

Zo zal Engels komende weken samen met clubarts Dalewyn eerst nog passeren bij het Milan Lab van AC Milan. Daarnaast is er een bezoek gepland aan de Duitse wonderdokter Hans Müller-Wohlfahrt. Dat weet HLN.

Op die manier willen Club en Engels het zekere voor het onzekere nemen. Eerder dit jaar trok de verdediger al eens op visite naar Milaan en ging hij eveneens langs bij de wonderdokter in München, die tot vorig seizoen actief was bij Bayern en op dit moment nog steeds adviseur is bij de Duitse voetbalbond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.