Coopman kan zijn geluk niet op

Sander Coopman in actie

13 oktober 2015 04:46 - Mooie tijden voor Sander Coopman! Terwijl de 20-jarige middenvelder zich vorige week nog moest beperken tot het lopen van rondjes, mocht hij gisteren voor het eerst sinds lang intensief trainen. Maar ook naast het veld was er goed nieuws voor Coopman.

Als én Bjorn Engels én Lior Refaelov én Sander Coopman op maandagochtend op de training verschijnen, dan weet je dat het de goede kant opgaat met de Brugse ziekenboeg.

Laatstgenoemde had ook naast het veld reden tot juichen. Een kleine week geleden werd Coopman geheel onverwacht vader. Zijn zoontje Lyam had toen nog wat ondersteuning nodig bij de ademhaling, maar is intussen aan de betere hand.

“Nu wachten tot je naar huis mag, nog een paar grammetjes bijkomen en dan ben je sterk genoeg om met ons mee te gaan”, vertelt de kersverse vader via Instagram.

Dankzij Joëlle Speltdooren, de vriendin van Laurens De Bock, vingen we een glimp op van het ongetwijfeld prachtige geboortekaartje van Lyam. Geniet ervan Sander en Graciella!

Lyam Coopman mag bijna mee naar huis met papa Sander

De vriendin van Laurens De Bock toont het geboortjekaartje van Lyam Coopman

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.