Daarom is OHL dé ideale tegenstander voor Club

Simons - Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

28 oktober 2015 07:32 - Club Brugge wil na de 3-1-nederlaag in het Astridpark opnieuw aanknopen met een zege. En wat blijkt? OHL is dé tegenstander bij uitstek om dat plan te realiseren.

Club verloor in eigen huis namelijk nog nooit van Oud-Heverlee Leuven. Meer zelfs, in drie competitiematchen op Jan Breydel slikte blauw-zwart nog maar één tegendoelpunt.

Ook Michel Preud’homme kan perfecte cijfers voorleggen tegen de fusieclub. Hij behaalde twee overwinningen als trainer van Club (1-0 thuis en 2-5 op Den Dreef in 2013-2014) en één zege als coach van AA Gent in de zestiende finales van de Beker van België.

Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. De laatste tien keer dat Club van Anderlecht verloor, wist het in de daaropvolgende match maar vijf keer weer recht te veren. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.