De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

25 oktober 2015 14:27 - Zondagnamiddag is het Astridpark het decor voor de Belgische Clasico tussen Anderlecht en Club Brugge. Trainers Michel Preud’homme en Besnik Hasi sturen volgens de officiële club-kanalen onderstaande namen tussen de lijnen.

De Brugse coach brengt Tuur Dierckx aan de aftrap in plaats van de geschorste José Izquierdo. Ook de vooraf twijfelachtige Victor Vazquez en Felipe Gedoz beginnen aan de wedstrijd.

Blauw-zwart speelt, op Izquierdo na, dus met dezelfde elf als in de 1-0-overwinning tegen Oostende. Besnik Hasi voert geen wijzigingen door aan zijn ploeg van afgelopen donderdag, die met 2-1 van Tottenham won. Sébastien Delferière is de scheidsrechter vanmiddag.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Opstelling AnderlechtBankzitters bij Anderlecht: Roef, Nuytinck, Conté, Acheampong, Heylen, Sylla en Dodi Lukebakio.

Voorbeschouwing Anderlecht – Club Brugge (2BE):

Bekijk meer video’s van Superstaar op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.