De 11 namen bij Club en Oostende

Claudemir dankt de goden

18 oktober 2015 13:30 - Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor dé topper van de elfde speeldag. In de Zeeslag om Vlaanderen kijken Club Brugge en KV Oostende elkaar in de ogen.

Bij Club Brugge is Ruud Vormer de grote afwezige. De Nederlandse sterkhouder incasseerde op de vorige speeldag tegen AA Gent een trap op zijn voet en ondervindt daar nog altijd hinder van. De Kustboys hebben geen last van geblesseerden of schorsingen en treden op volle kracht aan.

De spelers van Club dragen vandaag een rouwband om Michel Preud’homme te steunen. Hij verloor vrijdag zijn stiefvader. Trainers Preud’homme en Vanderhaeghe kiezen voor onderstaande elf spelers volgens de officiële club-kanalen. Serge Gumienny leidt de wedstrijd.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opvallend: Pereira plaatste vannacht nog onderstaande foto op Instagram terwijl hij naar ex-club Palmeiras keek.

Opstelling KV Oostende

Ovono – Lukaku, Rozehnal, Capon, Milic – Siani, Jonckheere, Canesin, Jali – Musona, Cyriac

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.