De 11 namen bij Gent en Club

Vanaken - De Bock - Claudemir (Club Brugge - KV Mechelen)

04 oktober 2015 13:26 - Zondagnamiddag is de Ghelamco Arena het decor voor de clash tussen AA Gent en Club Brugge. Trainers Hein Vanhaezebrouck en Michel Preud’homme sturen deze 11 namen tussen de lijnen.

Club mag zich opmaken voor een moeilijke wedstrijd. AA Gent verloor dit seizoen nog niet in de Jupiler Pro League en presteert erg goed op eigen terrein.

Preud’homme kan tijdens de slag om Vlaanderen nog niet rekenen op Victor Vazquez. De Spanjaard zit zijn tweede schorsingsdag uit. Felipe Gedoz is er wél bij. De Buffalo’s hebben geen geschorsten en zien ook Brecht Dejaegere terugkeren na zijn blessure. Enkel Gershon en Soumahoro zijn er niet bij.

Preud’homme brengt Vossen, Simons en Meunier opnieuw in de ploeg. Vanhaezebrouck kiest voor Simon en Foket ten koste van Rafinha en Saief.

De 11 namen bij Club

Opstelling Club

De 11 namen bij Gent

Opstelling Gent

Bank van Gent: Vandenbussche, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Saief, Van Der Bruggen, Dejaegere, Raman en Pedersen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.